Masuk rumah tapi rasa macam masuk hotel 5bintang!
Wednesday, June 21, 2017

Masuk rumah tapi rasa macam masuk hotel 5bintang!

 

Anda perasan tak bila masuk je hotel 5 bintang ada bau khas yang rangkaian hotel tu satu dunia bau yang sama.

 

Haaa.. sekarang tak payah masuk hotel dah pun anda boleh rasai pengalaman hotel 5 bintang kat rumah sendiri. Macamana tu?

 

Dengan Laxroma Bau Hotel series iaitu essential oil yang diinspirasikan oleh bau hotel terkemuka dunia! Iaitu inspired by Grand Hyatt, inspired by MGM las vegas & inspired by banyan tree hotel.

 

Apa tu essential oil sebenarnya? Essential oil adalah extract tumbuhan & bunga secara natural untuk kita dapat rasai kebaikan & khasiat tumbuhan tersebut.

 

Yang specialnya essential oil dari laxroma ni, adalah a special blend iaitu gabungan dari beberapa jenis essential oil.

Banyan tree adalah blend dari essential oil celery, chamomile, basil & sweet orange

Grand hyatt adalah blend dari lavender, lemon, tea tree & thyme

Mgm adalah blend dari tea tree, thyme & peppermint

 

Setiap blend bau hotel menghasilkan bau yang sangat best & menenangkan, imagine anda masuk rumah bau mcm hotel, terus hilang penat kerja seharian, bagi family kita energy positive yang bagus & juga bila anak- anak nak belajar tenang je dan senang focus.

From:

Comments

Be the first to comment.
 
Blog Archieve
SPECIAL
ZAWARA Womens Perfume -  I AM BEAUTIFUL
ZAWARA Womens Perfume - I AM BEAUTIFUL
Org. Price :  RM69.00
Now :  RM59.00
SAVE :  RM10.00
(14%)
NEW IN
#BLAST-OFF-NOVEMBER-SET-B
#BLAST-OFF-NOVEMBER-SET-B
RM79.00
Copyright © 2017 Zawara Cosmetics.  All Rights Reserved.   |   Powered by Webspert.