International Shipping
MINYAK WANGI SEBOTOL HARGA RM1000 ??!!!!
Tuesday, June 20, 2017

😘 MINYAK WANGI ELMOSFIRE AVENTUS SETANDING MINYAK WANGI BERHARGA SEBOTOL RM1000❗❗❗ 😘

 

Teringin nak pakai minyak wangi yang mahal-mahal tapi bajet biasa-biasa je?? Ataupun anda suka pada bau minyak wangi yang beribu-ribu tapi nak cari harga yang mampu???

.

Dinspirasikan oleh minyak wangi antarabangsa yang biasa digunakan oleh selebriti hollywood terkenal & juga tokoh politik terkemuka. Tetapi harganya yang sangat mahal, lebih Rm1000 satu botol❗..

 

ZAWARA kini menghasilkan minyak wangi untuk lelaki yang dinamakan ELMOSFIRE AVENTUS.. Baunya sangat maskulin, segar dan memukau naluri wanita serta dikagumi teman lelaki❗ Pemakai akan rasa konfiden & bersemangat untuk berjaya.
.


 

ELMOSFIRE adalah cahaya elektrik berkuasa tinggi hanya dapat dilihat oleh para juruterbang ketika menghampiri awan cumulo nimbus pada waktu malam. Manakala AVENTUS bermaksud kejayaan dalam bahasa latin.
.
ELMOSFIRE AVENTUS memberi aroma yang sensual & berani. Wangian kompleks yang meningkatkan mood anda dengan bauan yang sangat menarik perhatian.

 

ELMOSFIRE AVENTUS juga menggambarkan lelaki yang menjalani kehidupan yang berpengaruh dan bergaya. 
.
Yang paling penting, dicipta supaya mampu milik oleh semua lelaki yang mengimpikan kejayaan. Hanya Rm79 untuk satu botol klasik 60ml.
.

Minyak wangi ELMOSFIRE AVENTUS dari ZAWARA berasaskan EDP, membuatkan ia sangat long lasting.

 

APAKAH EDP ?

 

Mari kita kenal apa itu yang biasa dikatakan sebagai Eau de Cologne (EDC), Eau de toilette (EDT) Dan Eau De Parfum (EDP).

.

Eau de Cologne (EDC) adalah haruman yang sangat ringan, kandungan essence aroma yang agar sedikit,  

.

Eau de toilette (EDT) adalah lebih pekat, mengandungi essence aroma yang lebih Tinggi dari EDC dan biasanya ditemui dalam kebanyakan minyak wangi seperti POLO, BOSS dan lain-lain di kaunter pusat beli-belah.

.

EDP pula, seperti yang digunakan pada minyak wangi ZAWARA seperti ELMOSFIRE AVENTUS ini mengandungi essence aroma yang lebih pekat dan tinggi. Kebiasaan berharga agak mahal antara Rm800 ke Rm2000 sebotol. Ia tahan lebih lama pada kulit dan memberi keyakinan kepada pemakai.

From:

Comments

Be the first to comment.
 
Blog Archieve
SPECIAL
ALMOND COATED CHOC
ALMOND COATED CHOC
Org. Price :  RM20.00
Now :  RM18.00
SAVE :  RM2.00
(10%)
NEW IN
ZAWARA POCKET PERFUME - Elmosfire Code
ZAWARA POCKET PERFUME - Elmosfire Code
RM19.00