HARGA RUNTUH DENGAN ZAWARA SET COMBO MELETOP RAYA
Wednesday, June 14, 2017

HARGA RUNTUH DENGAN ZAWARA SET COMBO MELETOP RAYA surprisedsurprised

 

Haaa..!! Kalau rasa tak nak RUGI DUIT koranggg tu....Korang HARUS! MESTI! WAJIB! baca ZAWARA SET COMBO MELETOP RAYA NI!!

Sebab harga dia memang MELETOP TAK MASUK AKAL.. Bestttnya....!! Mix and Save gitew konsepnya.... Jom tengok SET COMBO RAYA yang mana jadi pilihan hati korang.....KENAPA PERLU RUGI JIKA BOLEH BERJIMAT???

 

SET COMBO MELETOP RAYA (SET A)

  

SET A

RM60.00 RM78.00

HIGH PIGMENT MATTE LIQUID LIPSTICK (CHOOSE YOUR SHADE) 

FULL COVERAGE COMPACT POWDER (CHOOSE YOUR SHADE)

Murah kan??? Sebab harga retail untuk setiap produk ni RM39 tau..! Bayang kan anda dah jimat RM18 dengan 2 set produk ni..! Anda boleh pilih 1 dari 10 pilihan warna lipstik yang cantik ni, dan 1 pilihan dari 3 code warna compact powder... Boleh laaa melawa dipagi raya nanti...!

 

SET COMBO MELETOP RAYA (SET B)             

SET B

RM100.00 RM107.00

2 HIGH PIGMENT MATTE LIQUID LIPSTICK (CHOOSE YOUR SHADE)

1 MAGIC LIPBALM COLLAGEN 

Waaahh...dengan 2 lipstick dan 1 magic lipbalm hanya rm100...! Berbaloi nya sebab Boleh lah anda bergaya nanti di waktu raya pergi open house.. Tak lah pakai warna yang sama setiap hari.. kannnn..?

 

SET COMBO MELETOP RAYA (SET C)         

     

SET C

RM100.00 RM118.00

2 BOX BERRYTOX

Jimatnyaa set combo C ni...! Anda dapat 2 set Berrytox dengan harga yang berbaloi.. RM100 JE...! Jimat RM18 tau... ! tunggu apa lagi you all... grab terus semasa harga runtuh ni...

 

SET COMBO MELETOP RAYA (SET D )              

SET D

RM200.00 RM258.00

2 BOX MRP DIET

 

Woow! Bagi pengguna setia MRP DIET ni mesti melompat riang tengok harga MRP DIET NI... 2 set rm 200 je?? Biar Betull kan...!! Jimat rm 58 dengan 2 set MRP DIET.. Ruginyaa tak beli !...

 

SET COMBO MELETOP RAYA (SET E)             

SET E

RM250.00 RM371.00

2 BOX MRP DIET

1 BOX BERRYTOX

Berita baik untuk anda, jika anda beli set ni anda bakal menjadi cantik super letops..! gabungan produk yang membantu untuk turun kan berat badan anda sebelum raya… dan semasa raya juga bila pergi 10 open house tu makan memang x ingat lah kan… ! tak perlu diet pun dengan MRP DIET dan BerryTox ni memang berkesan.. Harga  terlajak jimat ni.. Tunggu apa lagii…

 

SET COMBO MELETOP RAYA (SET F)              

SET F

RM150.00 RM188.00

  • 1 BOX MRP DIET
  • 1 BOX BERRYTOX

Bagi mereka yang ingin mencuba set kurus yang terbukti berkesan.. Anda boleh cuba SET F ni.. Tak rugi sebab harga gabungan mantap ni mampu membantu berat badan anda dan mengawal pemakanan anda! Harga  berbaloi sementara ada promosi ni..!

 

SET COMBO MELETOP RAYA (SET G)         

    

SET G

RM229.00 RM258.00

1 SET SKIN CARE ETERNAL YOUTH 

1 BOTTLE PREMIA ASTA PLUS EX ASTAXANTHIN CAPSULE

Hah..! Siapa yang tak kenal produk skincare meletop ZAWARA ni memang rugi lah.. Tambah pulak dengan PREMIA ASTA PLUS EX ni…! Putih Gebu you all nanti… Tak perlu pergi rawatan muka mahal-mahal  dah..! hanya dengan SET G Anti-Aging ni sudah boleh kekalkan kecantikan anda..

 

SET COMBO MELETOP RAYA (SET H)             

SET H

1 SET SKIN CARE SNOW GLOWS

1 BOTTLE PREMIA ASTA PLUS EX ASTAXANTHIN CAPSULE

Untuk Skin Care Snow Glow ni mampu untuk memutihkan wajah dan meratakan tona kulit yang tidak sekata.. Hah paling best kan pada mereka yang kulit kusam tu sangat disyorkan pada anda untuk consume produk ni.. Dah lah tengah promosi tambah pulak dengan set Premia Asta Plus Ex ni..! Confirm Transform 100%!!

 

 

From:

Comments

Be the first to comment.
 
Blog Archieve
SPECIAL
SET MELETOP RAYA Set D
SET MELETOP RAYA Set D
Org. Price :  RM258.00
Now :  RM200.00
SAVE :  RM58.00
(22%)
NEW IN
LAXROMA Bauhotel Inspired by Banyan Tree™
LAXROMA Bauhotel Inspired by Banyan Tree™
RM49.00
Copyright © 2017 Zawara Cosmetics.  All Rights Reserved.   |   Powered by Webspert.