International Shipping
5 PERKARA YANG ANDA TAK DIBERITAHU TENTANG LIQUID LIPSTICK!
Tuesday, June 13, 2017

5 PERKARA YANG ANDA TAK DIBERITAHU TENTANG LIQUID LIPSTICK! laughing

 

LIQUID LIPSTICK NI ADALAH macam adik beradik lipstick biasa tapi lebih cool, lebih fun & satu konsep yang lebih segar dari lipstick biasa yang agak klasik. Sekarang hampir semua jenama kosmetik mula memperkenalkan Liquid lipstick yang semakin diminati berbanding lipstick biasa. Antara liquid lipstick kegemaran saya adalah Liquid Lipstick dari ZAWARA.

 

Tapi banyak perkara yang anda patut tahu pasal liquid lipstick ni tau! Lepas dicuba oleh beberapa pakar Make Up & orang kebanyakan yang guna setiap hari, ini kesimpulannya.

 

  • Anda Tak Perlu Pakai Banyak

Formula Liquid Lipstick seperti ZAWARA adalah pigmented (warna pekat) tetapi rasa ringan. Satu calitan je dah cukup – serius tau! Tips yang paling penting adalah, kesat sedikit batang liquid lipcream pada botolnya sebelum menggunakannya. Ini akan memberi anda lebih kawalan ketika mencalitkan liquid lip cream pada bibir anda mengunakan teknik overlining supaya bibir anda kelihatan lebih seksi. Pada setiap botol liquid lipcream ZAWARA dah memang ada ‘insert bagi tujuan ini”

 

  • Sebelum pakai Liquid lipstick supaya kelihatan cantik & licin, disarankan buang sel-sel mati pada bibir. Cara mudah guna je hampas kopi halus & gosok secara lembut pada bibir atau guna je berus gigi.

 

  • Pakai Liquid lipstick ni tak boleh tergesa-gesa dalam 2 saat. Gunakan cermin & lukis dengan teliti. Kelebihan liquid lipstick zawara, adalah ia cepat kering & lebih mudah untuk dipakai. Rasa sangat ringan & best.

 

  • Liquid lipstick akan menyerlahkan bibir anda. Oleh itu ketika anda memakai liquid lipstick, untuk seimbangkan wajah, anda perlu memakai make up pada bahagian wajah yang lain.

 

  • Formula liquid lipstick berbeza bagi setiap jenama berbeza-beza. Kebanyakannya akan membuat bibir anda rasa sangat kering terutama formulawarna matte. Oleh itu, anda disarankan mengenakan Chapstick atau lipbalm bagi mengelakkan Rasa bibir kering. Liquid Lipstick ZAWARA walaupun cepat kering bila dipakai, bibir rasa ringan serta tak mengeringkan bibir

 

Satu lagi sebab kenapa Liquid Lipstick ZAWARA sangat remarkable? Warna, tekstur & kualiti mcm jenama antarabangsa, tapi harga ZAWARA sangat berbaloi. Hanya liquid lipstick ZAWARA jadi pilihan hati.

 

BERITA GEMBIRA UNTUK ANDA SEMUA… KINI ZAWARA NAK BUAT GIVE AWAY CONTEST! Nak Bagi Anda 10 WARNA ZAWARA LIQUID LIPSTICK YANG GORGEOUS Ni Secara PERCUMA…! Anda Haruslah Mengikuti Perkembangan Zawara Di Fb Dan Instagram ZAWARA  dan SHARE SEBANYAK MUNGKIN LIVE VIDEO KAMI.. dan Kami akan pilih PEMENANG..!

From:

Comments

Be the first to comment.
 
Blog Archieve
SPECIAL
ALMOND COATED CHOC
ALMOND COATED CHOC
Org. Price :  RM20.00
Now :  RM18.00
SAVE :  RM2.00
(10%)
NEW IN
ZAWARA Mens Perfume - Elmosfire Code 30ML
ZAWARA Mens Perfume - Elmosfire Code 30ML
RM59.00