International Shipping
5 PERKARA YANG ANDA TAK DIBERITAHU TENTANG LIQUID LIPSTICK!
Thursday, May 4, 2017

LIQUID LIPSTICK NI ADALAH transformasi daripada lipstick biasa tapi lebih cool, lebih fun & satu konsep yang lebih segar dari lipstick biasa yang agak klasik. Sekarang hampir semua jenama kosmetik mula memperkenalkan liquid lipstick yang semakin diminati berbanding lipstick biasa. Antara liquid lipstick kegemaran admin adalah High Pigment Matte Liquid Lipstick dari ZAWARA.

Tapi banyak perkara yang anda perlu tahu pasal liquid lipstick ni tau!surprised

Selepas dicuba oleh beberapa pakar Make Up & orang ramai yang guna setiap hari, ini kesimpulannya.

 

1. Anda Tidak Perlu Pakai Banyak

Formula Liquid Lipstick seperti ZAWARA adalah pigmented (warna pekat) tetapi rasa ringan. Satu calitan je dah cukup – serius tau! Tips yang paling penting adalah, sapu sedikit batang liquid lipcream pada botolnya sebelum menggunakannya. Ini akan memberi anda lebih kawalan ketika mencalitkan liquid lipstick pada bibir anda mengunakan teknik over lining supaya bibir anda kelihatan lebih seksi. Pada setiap botol liquid lipstick ZAWARA dah memang ada ‘insert bagi tujuan ini'

2. Anda disarankan membuang sel-sel mati pada bibir sebelum memakai liquid lipstick untuk kelihatan cantik & licin. Cara paling mudah, guna je hampas kopi halus & gosok secara lembut pada bibir atau guna sahaja berus gigi.

3. Pakai liquid lipstick ni tak boleh tergesa-gesa. Gunakan cermin & lukis dengan teliti dalam 2 saat sahaja dah boleh siap. Kelebihan liquid lipstick ZAWARA, adalah ia cepat kering & lebih mudah untuk dipakai. Rasa sangat ringan & best.

4. Liquid lipstick akan menyerlahkan lagi bibir anda. Oleh itu jika anda ingin memakai liquid lipstick, seimbangkan wajah anda dengan memakai make up pada bahagian wajah.

5. Formula liquid lipstick berbeza bagi setiap jenama lain. Kebanyakannya akan membuat bibir anda sangat kering terutama sekali formula warna matte. Oleh itu, anda disarankan mengenakan Chapstick atau lipbalm bagi mengelakkan bibir anda kering. Berbeza dengan Liquid Lipstick ZAWARA walaupun cepat kering bila dipakai, bibir akan rasa ringan serta lembap.

 

Satu lagi sebab kenapa Liquid Lipstick ZAWARA sangat remarkable?

Warna, tekstur & kualiti seperti jenama antarabangsa, tapi harga ZAWARA sangat berbaloi. Hanya liquid lipstick ZAWARA menjadi pilihan hatikisskiss

 

From:

Comments

Be the first to comment.
 
Blog Archieve
SPECIAL
ALMOND COATED CHOC
ALMOND COATED CHOC
Org. Price :  RM20.00
Now :  RM18.00
SAVE :  RM2.00
(10%)
NEW IN
ZAWARA POCKET PERFUME - IM  Amazing
ZAWARA POCKET PERFUME - IM Amazing
RM19.00